01.-Button-Right

Button Right Socks

Mag ik jullie voorstellen aan deze handige innovatie op het gebied van sokken! Misschien vind je het wel heel suf klinken, maar als je regelmatig de was doet, begrijp je waarom ik lyrisch ben over deze sokken!

Onlangs werd ik via Twitter benaderd door @ButtonRight die zich afvroegen of ‘alles waar wij vrouwen van houden’, ook het ‘niet sorteren’ van sokken was. JA! Natuurlijk! Ik woon samen met mijn vriend en dat betekent dat er ongeveer 7 x 2 x 2 = 28 sokken per week in de was zitten. Echt gelukkig word ik niet van sorteren, maar daar heeft Button Right een oplossing voor:

Button Right Socks

02. Button Right

Wat mij erg aanspreekt is dat Button Right een jong en dynamisch bedrijf is dat gerund wordt door drie jonge Nederlandse ondernemers die (op dit moment) door heel Europa wonen. Hun HQ bevindt zich in Amsterdam. Fun fact: Het hele concept is via crowdfunding werkelijkheid geworden.

Lees hier hun volledige verhaal.

De test!

03. Button Right

Wij ontvingen als een van de eerste drie paar sokken met ieder op de rechter sok een knoopje. In de linker sok zit op dezelfde plek geen knoop, maar een gat. Op het moment dat je de sokken hebt gedragen kan je ze op deze manier aan elkaar ‘knopen’ zodat ze in de wasmachine niet van elkaars zijde wijken. Hoe handig is dat?! Na de wasbeurt zitten de sokken nog fijn aan elkaar vast en kunnen de sokken, na het drogen, zo de sokkenlade in.

Wat wij op de redactie wel heel jammer vinden is dat dit concept echt alleen gemaakt is voor mannen… De sokken komen namelijk in twee maten: 39 tot 42 en 43 tot 45; heb je kleine voeten, dan is het jammer! Maar ondanks dat, dragen wij (als meiden zijnde) ze graag! Mede door de leuke printjes!

Pluspunten

– Nooit meer sokken sorteren!
– Hippe kleuren & verschillende soorten stof: vrolijk!
– Twee maten: voor kleine mannen voeten (39-42) en  grote mannen voeten (43-45)
– Door het weinige elastaan in de sokken krijg je geen zweetvoeten

Minpunten

– Het vergt, voordat je jouw sokken in de wasmand gooit, wat meer tijd (Maaaaar: nooit meer sorteren na de was!)
– Het knoopsgat is wat aan de kleine kant
– Wil je deze sokken als vrouw ook dragen, dan moet je minstens maat 39 hebben (en dat heb ik helaas niet!)

Hartjes: ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤  ❤ 

Bestel jouw sokken nu op www.buttonright.nl voor maar € 8,00! (Normaal  € 9,50 tot € 12,50)

Zou jij deze sokken ook graag willen?

Liefs,
Marlon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *