Attachment-1

De Bavaria Peniskoker

Hallo Lezeressen,

Ik ben Femke Jansen, 31 jaar en geboren en getogen in de Achterhoek. Schrijven is mijn grote passie en shoppen is mijn grootste verslaving. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in alles wat met beauty, gezondheid, lifestyle en reizen te maken heeft en ik vind het super leuk dat ik vanaf vandaag een wekelijkse column voor Bellesqa mag gaan schrijven. Ik hoop dat jullie van mijn schrijfsels zullen genieten!

Veel leesplezier.

Het is weer zover. Binnenkort kleurt heel Nederland weer oranje, rood, wit en blauw. Er moet weer gevoetbalt worden. Voor mij een sport die ik leuk vind, omdat ik er oprecht van geniet hoezeer (vooral) mannen zich hierin kunnen verliezen. Vloeken, schreeuwen, janken als een klein kind. Daarnaast kijk ik graag naar gespierde mannenbenen en dito kontjes. Tja, wij vrouwen houden ook best van voetbal!

Sinds een aantal jaren schijnt er iets voor vrouwen op de markt te zijn gebracht zodat zij zich ook kunnen verheugen op het komende EK of WK voetbal. Het Bavaria jurkje. Vrouwen kunnen zich dan weken voordat het voetbalspektakel begint verkneukelen over het nieuwste ontwerp van het sexy jurkje. En er zijn al heel wat ontwerpen voorbij gekomen de afgelopen jaren.

Maar er blijkt ook elke keer behoorlijk veel commotie te ontstaan rondom het jurkje. In 2010 zijn er zelfs vrouwen nogal hardhandig opgepakt, omdat zij met een Bavaria jurkje in het stadion stonden in plaats van een Budweiser Jurkje, de toenmalige sponsor van het WK. Verder is er het nodige te doen over de maten waarin de jurkjes verkrijgbaar zijn. Maat 34 tot en met 40. Stevige tot vrij stevige vrouwen zouden zich buitengesloten voelen, omdat zij dan geen jurkje kunnen dragen. Of zoals GeenStijl zo mooi zegt: ‘Bavaria wil alleen geile wijven in hun PR jurkje’.

Ik heb zelf heel lang niet geweten dat er zoiets als een Bavaria jurkje bestaat! Wellicht ook doordat ik het bier niet te zuipen vind, maar ook omdat ik niet van massa hypes houd. Ik heb wel eens gedacht ‘Goh wat hebben die meiden toch allemaal hetzelfde jurkje aan’, maar ik dacht dan ook meteen: ‘lekker origineel’. Nee, ik creëer mijn eigen WK look wel! De frustratie van de wat stevigere vrouw kan ik me wel goed voorstellen, al vind ik persoonlijk dat een jurkje dat zo kort is dat hij net over de billen valt, toch het mooist staat bij vrouwen die afgetrainde billen hebben. Ja, de waarheid is hard. En strak.

Voor de wat vollere vrouw is er nu echter wel een oplossing. Namelijk de Sexy FlagDress. Dit is een ontwerp bedacht door een vriendengroep uit Uden. Het is een vlag én een jurkje ineen. De vlag kun je vervolgens om je heen wikkelen. Als je dus iets steviger bent dan lukt dat wikkelen vast ook wel!

Maar…Waarom en nog een keer WAAROM moet er altijd een sexy Bavaria jurkje of een sexy FlagDress komen? Waarom geen intelligent jurkje? Ik vind dat er iets tegenover moet staan en ik stem daarom voor de Bavaria Peniskoker! In de kleuren Oranje, Rood, Wit en Blauw. Alle mannen moeten hem dragen. Dus dat betekent: géén broek meer aan en in de blote kont de kroeg in of thuis op de bank. Dan hebben wij vrouwen óók iets lekkers om naar te kijken! En het grote voordeel voor de mannen is dat ze het (Bavaria) bier gewoon in hun koker uit kunnen piesen. Hoeven ze niet steeds naar de wc! Ik denk wel dat er dan ophef komt over de maten van de peniskokers. Dat ze te klein en te smal zijn bijvoorbeeld. Mannen scheppen toch graag op over hun kleine, grote vriend.

Ja, ik zie het helemaal voor me. Zo dadelijk ff bellen met de PR afdeling van Bavaria. Of met die vriendengroep uit Uden. De sexy FlagPeniskoker. Klinkt niet slecht!

Ik wens iedereen een fijne wedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *