82739d55-6522-4882-b03c-cea4f4f21b57

Het mooiste kledingstuk dat ik ooit heb gekocht

Sponsored — Soms heb je van die fashion items, die je nooit van je leven weg zou gooien. Deze jurk is daar één van. Ik ben er hartstikke zuinig op en draag hem alleen tijdens speciale gelegenheden.

Ik kocht deze jurk van S’NOB zo’n drie jaar geleden voor de feestdagen. Ik was na het zien van de kleur, de steentjes en het model meteen om. De kleur heeft iets aparts, ik zou het bijvoorbeeld niet als bordeauxrood omschrijven. In het ene licht lijkt hij wat lichter van kleur en in het andere licht juist donkerder van kleur. De steentjes zijn een echte eyecatcher. Ik ben zelf nooit zo van de sieraden, dus in plaats van een statement ketting ga ik voor deze jurk. Het is een ketting en een kledingstuk in één. De jurk is enorm comfortabel: de stof is erg zacht, de steentjes voel je niet zitten en het model past echt bij me!

Ik wist dat ik anders spijt zou krijgen, het is een jurk die je niet snel tegenkomt.

Toch twijfelde ik destijds even over de prijs. Als je zo’n jurk voorbij ziet komen in een webshop, dan weet je toch niet hoe hij in real life oogt. De kleur komt op de foto altijd anders over en het was de allerlaatste maat. Ik was niet iemand die veel geld uitgaf aan kleding, dat besteedde ik liever aan andere dingen. Maar er ging toch een knop om, ik kocht hem, want ik wist dat ik anders spijt zou krijgen. Het is een jurk die je niet snel tegenkomt. En als je dan spijt hebt, dan heb je echt een probleem.

Het mooiste kledingstuk dat ik ooit heb gekocht

Ik ben blij dat ik hem destijds heb gekocht. Hij is misschien nog wel mooier, dan dat hij op de foto overkomt. Ik ben er altijd heel zuinig op geweest en draag hem altijd tijdens Kerstmis. Het enige nadeel aan deze jurk is de verzorging ervan. Het is een jurk die ik het liefst de rest van mijn leven zou willen dragen, iedere Kerstmis opnieuw. Alleen dan moeten de steentjes wel blijven zitten en moet de stof zo mooi als mogelijk blijven.

Ik heb hem iedere keer na het dragen in de badkuip gelegd. Wat een geluk dat we überhaupt een bad hebben!

Er stond bij de jurk aangegeven dat hij naar de stomerij moet en dus niet in de wasmachine of droger mag. Alleen zelfs de stomerijen durfden het niet aan om deze jurk, vanwege de steentjes, te behandelen. Daarom heb ik hem iedere keer, na het dragen, in de badkuip gelegd. Vervolgens hing ik hem aan een hangertje en liet ik hem drogen in de douche. Wat een geluk dat we überhaupt een bad hebben.

Waarom ik het voorgaande stukje in de verleden tijd heb geschreven? Tegenwoordig pak ik het heel anders aan. Ik was en droog mijn favoriete jurk in de nieuwe wasmachine en droger van AEG. In deze wasmachine en droger worden het materiaal, de kleur en de vezels van al m’n kledingstukken optimaal beschermd. Ze hebben zelfs een app, die je kunt raadplegen als je niet weet welk programma en welke opties je het beste kunt kiezen. Zo kun je jouw dierbare kledingstukken echt op de juiste manier verzorgen, I love it.

Welk kledingstuk deed jij nooit in de wasmachine of in de droger? Deel jouw kledingstuk met #styleremains, ik ben erg benieuwd! 

Liefs, Esmée.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *