libresse-hoofdfoto

Hoe je je daar beneden nu het beste verzorgt? Libresse geeft antwoord!

Met zeep wassen is een echte no-go voor onze intieme zone, dat weten we ondertussen. Maar hoe we dan het best voor onszelf kunnen zorgen? Libresse heeft het antwoord!

Hoe zit het dan precies?
Je lichaam heeft veel te verduren, vooral de meest gevoelige zones. Door te scheren, waxen, harsen en epileren kan je huid gevoelig worden. Rode bultjes en jeuk zijn daar gevolgen van. Maar door het nieuwe inlegkruisje van Libresse hoeven we ons daar geen zorgen meer over te maken.

Libresse Dailyfresh heeft een ProSkin Formula, waardoor hij niet alleen je ondergoed beschermt, maar ook je V-zone verzorgt. Hij is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid en houdt je pH-waarde gezond op een 100 procent natuurlijke manier. De inlegkruisjes zijn namelijk verrijkt met natuurlijk melkzuur én zijn 5 keer meer ademend dan de voorgaande Libresse inlegkruisjes.

En wat kunnen we verder nog doen?
Het is verstandig om katoenen ondergoed te dragen en je vagina alleen te wassen met water (ook inwendig niet gaan spoelen met speciale middeltjes). Daarnaast moet je altijd goed voor jezelf te zorgen, zodat je geen onnodige stress krijgt die je pH-waarde beïnvloedt. Oh ja, en na het scheren moet je eerst even afspoelen met lauw water en vervolgens met koud water. Niet bepaald een pretje, maar daardoor kun je huidirritatie wel tegengaan. Een fijn weetje: dit inlegkruisje heeft de vertrouwde CurveFit, waardoor je hem niet voelt zitten tijdens het bewegen. Zo kun je iedere dag gewoon je eigen ding blijven doen!

Wil je Libresse Dailyfresh eerst even uitproberen voor je er geld aan gaat uitgeven? Dan kun je gewoon een gratis proefpakketje aanvragen!

Ben jij al bekend met de Libresse Dailyfresh inlegkruisjes?

Liefs, Donna Luisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *