_dsc4922

Krijg de perfecte oud & nieuw nagels!

De leukste feestdagen van het jaar (Sinterklaas en Kerst) zijn inmiddels alweer verleden tijd. It’s time to make us ready for new years eve!

Tijdens oud & nieuw ga je misschien naar een leuk feestje en wil je er graag mooi uitzien. Die leuke outfit heb je al gescoord, maar hoe zit het nou met make-up? No worries! Je nagels, alleen al, kunnen er ontzettend feestelijk uit zien zonder daar maar al te veel moeite voor te hoeven doen!

_dsc4951

HEMA heeft niet heel lang geleden een nieuwe nagellak collectie gelanceerd. Daarbij zaten 100 (!!!) nieuwe kleuren. Daarnaast, hebben zij voor de feestdagen ook nog eens een aparte, limited edition, collectie gelanceerd. Super mooi!

Je kunt het nu misschien al raden, maar voor deze oud & nieuw nagellook heb ik gebruik gemaakt van deze nieuwe, hippe kleuren. Love it!

_dsc4758

In de nieuwe limited edition collectie heeft HEMA drie prachtige kleuren weten uit te brengen. Drie metallic kleuren, weer eens wat anders dan normaal! Omdat we oud & nieuw voornamelijk ’s Avonds vieren en we in de pik zwarte lucht mooie glinsters zien koos ik voor de middelste variant. Deze deed me het meeste denken aan oud & nieuw. Deze drie metallic kleuren hebben geen naam, waarschijnlijk omdat ze behoren tot een limited edition collectie en er weer snel tussen uit gaan.

_dsc4934 _dsc4941

Ik ben direct aan de slag gegaan. Door de nieuwe, bredere kwast in deze nagellak was het aanbrengen een eitje. Ik kon overal gemakkelijk bij en hoefde niet vaak met het kwastje terug in het potje voor extra lak. Dat is fijn!

Deze kleur dekt eigenlijk al in één laag als je hem flink aanbrengt. Maar omdat twee lagen mijzelf een hoop zekerheid geven besloot ik er toch nog een extra laagje overheen aan te brengen. Dat oogt nét wat voller.

_dsc4943

Omdat de lak nieuw is en dus nog nooit is gebruikt, droogde hij erg snel op. Dat was echt ontzettend prettig aangezien ik laatste tijd niet veel geduld heb.

Toen ik mij na het aanbrengen bedacht dat ik op oud & nieuw waarschijnlijk veel met mijn handen bezig ben, besloot ik er voor de zekerheid toch maar een topcoat over heen te doen. Zo blijft je lak nét wat langer zitten. Let wel, breng van iedere laag niet te veel product aan, want bij dikke lagen zal de lak alsnog snel verslijten.

_dsc4945

Na ongeveer 60 seconden mag je deze ‘quick & dry drops’ aanbrengen. Ik sprak net al over dat ik erg ongeduldig ben en daarbij is een product zoals deze echt niet te missen!

Je brengt op iedere nagel 1 á 2 druppels aan et voila! Je nagels zijn binnen no-time uitgehard!

_dsc4926 _dsc4922_dsc4906

Yes, daar zijn ze dan. Mijn 10 gelakte nagels die helemaal klaar zijn voor oud & nieuw.

In welke kleur lak jij je nagels op oud & nieuw?

Liefs, Lauryn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *