Deze multifunctionele accessoires moet je hebben

Deze multifunctionele accessoires moet je hebben

Er bestaan tegenwoordig allerlei multifunctionele accessoires. Waar voorheen een smartwatch luxe was, zie je ze nu bijna overal terug, zelfs in betaalbare modellen.

De moderne stappenteller

Het accessoire dat ik inmiddels in m’n bezit heb? Dat is de Misfit Ray. Het is eigenlijk een moderne stappenteller. Je kunt hem koppelen aan je smartphone en dan kun je zien hoeveel stappen je per dag zet. Je kunt ook doelen instellen voor jezelf. Daarnaast kun je zelfs, door twee keer achter elkaar op de Misfit Ray te tikken, je telefoon bedienen. Zo kan ik dan bijvoorbeeld naar het volgende nummer op Spotify. Verder houdt hij ook bij hoe lang en effectief je slaapt. Je kan ook nog instellen dat hij trilt wanneer je gebeld wordt en/of een berichtje ontvangt. I like it!

Stappenteller met display

Naast de stappenteller die ik heb, heb je ook stappentellers met displays. De Fitbit is hier een voorbeeld van. Er zijn een aantal voordelen aan een stappenteller mét display. Zo kun je de tijd zien, net als op een horloge. Daarnaast kun je direct het aantal stappen en je hartslag zien, zonder gebruik te maken van je smartphone. Je kunt ook al je notificaties zien door de stappenteller aan je smartphone te koppelen. Handig voor als je telefoon vaak in je tas zit.

De smartwatch

Het is je vast opgevallen dat de accessoires gesorteerd zijn aan de hand van hun prijs. De smartwatch is het duurst, maar heeft wel de meeste opties. Zo heeft de smartwatch alle functies van de zogenaamde stappenteller. Alleen met de smartwatch kun je ook daadwerkelijk opnemen als je gebeld wordt of whatsappen wanneer je dat wilt. Je kunt alle ondersteunde apps bedienen vanaf je horloge. Het is ideaal, het is mooi, maar er hangt helaas wel een prijskaartje aan. Iets om voor te sparen, dat zeker.

Heb jij een smartwatch?

Liefs, Esmée.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *