3

OOTD Donna Luisa | Don’t let me ‘fall’

Donna Luisa besloot om na een lange werkdag nog wat outfitfoto’s te maken. Ze ging deze werkdag voor een pastelroze blouse, gecombineerd met een comfortabele jeans.

2

Ik weet precies wat er gebeurd is deze dag. Donna’s blouse oogt wat gekreukt en dat overkomt mij nou ook altijd als ik een blouse de gehele werkdag draag. Misschien komt het doordat je iedere keer een andere houding aanneemt op je stoel? Ik weet het niet. Het is in ieder geval een prachtige blouse, in een mooie kleur, die mij helaas niet staat. En ja, daar ben ik best een beetje jaloers op.

4

collage

Donna Luisa rockt deze outfit met haar mooie krullen. Het lijkt me een hele fijne outfit om te dragen naar het werk. Comfortabel, maar toch stijlvol. Haar blouse is van Guts & Gusto, evenals haar grijze laarsjes. De broek die ze draagt is van New Yorker en haar prachtige Cluse horloge mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Wat trek jij het liefste aan op een werkdag?

Liefs, Esmée.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *