_dsc4808

OOTD Lauryn | Tea time!

Af en toe heb je even een momentje voor jezelf nodig. Dat moment dat je na een drukke dag even neerploft met een kopje thee. Lauryn laat ons haar outfit zien tijdens precies dát moment.

outfit9_collage2

Het moment dat je kopje thee klaar is, je neerploft en even gezellig luistert naar de verhalen van iemand anders. Soms wissel je snel je outfit nog voor iets comfortabelers. Zo heeft Lauryn een oversized trui aan, comfortabeler kan eigenlijk niet!

outfit9_collage1

Als je dan even alleen bent en er niemand om je heen is tijdens dit momentje, dan is het tijd om je hoofd leeg te maken. Je denkt nog even na over dat ene grappige moment en drinkt rustig je thee op. Wat me meteen opvalt zijn haar perfect gelakte nagels en haar mooie horloge.

_dsc4806

Wat heeft Lauryn een fijn moment gekozen om haar outfit te laten zien. Ik krijg meteen de neiging om zelf op de bank te ploffen met een grote kop thee. Ik vind haar groene jeans misschien nog wel het mooiste item van deze outfit, dat is echt een kleur die ik meer aan mijn kledingkast wil toevoegen.

Trui: Mango | JeansZara | Sneakers: Converse All Stars | HorlogeDaniel Wellington

Heb jij ook van die fijne theemomentjes na een drukke dag?

Liefs, Esmée.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *