Sylvie-Sabi-a

Sylvie en Sabia lachend gespot in Hamburg

Lange tijd leek het onmogelijk, maar er is nu een sprankeltje hoop. Sylvie Meis en Sabia Enigzek zijn namelijk samen lachend gezien in Hamburg. Wordt er na al die drama dan eindelijk weer nieuw leven in het leukste BFF-duo van Nederland geblazen?

Zoals iedereen weet hebben de twee natuurlijk al tijden mot met elkaar. Dit kwam doordat Sabia er met Rafael, Sylvie’s man, vandoor ging toen het niet goed ging tussen Sylvie en Rafael. Anderhalf jaar later zijn Sabia en Rafael nog steeds samen en wonen ze in Hamburg. Hoewel er geruchten gaan dat ze graag weer terug naar Amsterdam zou willen gaan, woont en werkt Sylvie ook nog steeds in Hamburg.

Maar waarom begraven ze de strijdbijl nu ineens? Dat komt door Rafael en Sylvie’s zoontje Damián. Hij zou het er heel moeilijk mee hebben dat de ex-besties openlijk ruzie met elkaar hebben. Hij voelt dat hij er middenin zit omdat hij het gevoel heeft dat hij moet kiezen tussen zijn moeder of de nieuwe vriendin van zijn vader. Het is natuurlijk allemaal erg verwarrend voor zo’n jong kind.

Voor Damián hebben Sylvie en Sabia daarom besloten dat het genoeg is. Geen ruzies meer, geen publieke verwijten meer, maar gewoon er het beste van proberen te maken. Ze streven dus naar normaal contact.

Wat vinden jullie hiervan?

Liefs,
Marissa

Bron hoofdfoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *